Deze moeder heeft haar kind streng opgevoed, en de resultaten zullen u verbazen

Shannon Cooper is een Australische gezondheids- en welzijnscoach die bekend staat om haar blog, My Food Religion . Toen ze in 2014 voor het eerst moeder werd, kreeg ze blijkbaar veel advies over het opvoeden van haar pasgeboren baby. Maar één ding dat Cooper vanaf het begin invoerde, was een heel specifiek dieet waarop ze haar kind zou opvoeden – geen suiker of koolhydraten! Coopers beslissing was behoorlijk controversieel, zelfs volgens de normen van medische experts. Toch heeft Cooper de afgelopen jaren een opmerking over haar dochter gemaakt die heeft bewezen dat alle cynici ongelijk hebben.

Je weet wat ze zeggen …

Shannon Cooper vindt het leuk om meer te leren over voedsel en hoe ons lichaam van nature reageert op alles en alles erin verwerkt.

Cooper heeft jarenlang diëten bestudeerd en wat bepaalde voedingsmiddelen met het lichaam doen. Ze zeggen tenslotte “je bent wat je eet”. Cooper wist het heel goed en vandaag blijft ze het meer dan ooit weten. Ze denkt dat voedsel een brandstof voor het lichaam kan zijn of een regelrecht gif als het slecht wordt ingenomen en er niet voor wordt gezorgd. Dit idee is iets dat ze het grootste deel van haar volwassen leven met zich meedroeg. Dit bracht haar ertoe een beslissing te nemen die grote invloed zou hebben op haar dochter, aangezien de dingen voor haar zijn veranderd sinds ze moeder werd.